Welkom bij Stal Rosenboom

Paard- en ponylessen

Vanaf 1 november 2023 bieden wij op onze eigen paarden en pony’s lessen aan voor volwassenen en kinderen. 

Paarden leven in het hier en nu vanuit hun gevoel en maken verbinding met alles om hun heen. Paarden vragen dan ook aan ons of we in het hier en nu kunnen zijn, de stress los kunnen laten en om naar ons gevoel te luisteren in plaats van naar ons hoofd met alle gedachten. 

  • De eerste les starten we dan ook met grondwerk. Hierin leer je om te gaan met emoties. Alle emoties hebben een positieve of negatieve invloed op het paard.
  • We werken aan het maken van verbinding. Je leert hoe je in je eigen kracht komt te staan, naar je gevoel te luisteren en te werken vanuit je intentie. Je wordt een eerlijke en betrouwbare leider voor het paard. 

Tijdens de rijlessen begin je met het ontwikkelen van balans en gevoel. Je leert de kracht van je intentie te gebruiken en vervolgens leer je hoe je een paard biomechanisch correct traint. Wij trainen vanuit de academische rijkunst.

Je leert het paard ook te trainen vanuit het academische grondwerk. 

De lessen worden gegeven privé of in groepjes van 2, 3 of 4 personen. Tijdens de les kijk je ook naar de andere personen in je groep. 

Bij 2 personen duurt de les 1 uur en bij 3 of 4 personen 1.5 uur. Privélessen duren 45 minuten. 

Tarieven voor groepsles voor kinderen en volwassenen

  • losse les € 25,00 
  • 10 ritten kaart € 22,50 per les
  • 15 ritten kaart € 22,00 per les
  • Privé les  € 35,00

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met

Leonie Rosenboom: 06 13255322 of stuur een mail