Welkom bij Stal Rosenboom

Te koop: Castenrayseweg’s Riverdance

Wij bieden Riverdance te koop aan. Riverdance is een onwijs lieve, brave en mooie E-pony van 1.56 m. Riverdance zit in de klasse Z2 dressuur, L springen en heeft een M – SGW wedstrijd gelopen. Riverdance heeft vele prijzen op zijn naam staan. Zo was hij onder andere derde op het NK in de L – SGW, Utrechts kampioen in de klasse B, L1 en Z1 dressuur en B en L- SGW Kampioen. Kortom, Riverdance is een enorm veelzijdige pony!

Naast zijn veelzijdigheid houdt hij van bos, strand- en buitenritjes. Hij is dan ook superbraaf en 100% verkeersmak. Riverdance is geschikt voor de fanatieke ruiter die graag wedstrijden wil rijden en is geschikt voor alle disciplines. Riverdance geeft een ruiter veel vertrouwen, hij is niet schrikkerig of onvoorspelbaar.

Wij zoeken voor Riverdance een stal met zaagsel en veel weidegang. Een zeer goed tehuis is belangrijk!  Riverdance is zowel in 2009 als  2016 geheel röntgenologisch en klinisch goed gekeurd  (rapport en foto’s zijn aanwezig).  Herkeuring is toegestaan (k.k.). Er zijn filmpjes op aanvraag beschikbaar.

De prijs voor Riverdance incl. toebehoren (zadel, hoofdstel en enkele dekens) is  € 11.000,-.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Britt Dekker, het liefst na 17.00 uur. Whatsapp- en emailberichten kunnen uiteraard de gehele dag worden verzonden.

Britt Dekker, tel: 06 12 24 25 23,  brittdekker@gmail.com