Welkom bij Stal Rosenboom

Rijtechnische Clinic op zaterdag 9 maart 2024 door paardenvakvrouw Floor van den Dungen

Werken met de natuurlijke aanleg van het paard is voor Floor al vele jaren de sleutel om samen met paard en ruiter de balans te vinden of te herstellen, dit vanuit de grondbeginselen van de klassieke dressuur. Bovendien kan zij energetisch contact maken met paarden. Daardoor kan zij bij élk paard met fysieke klachten of gedragsproblemen aangeven waar zich de sleutel tot de oplossing bevindt. Dit is voor haar de grondslag waarop al haar handelen in haar omgang met paarden gebaseerd is. Op deze manier kan zij de mens inzicht geven in de energetische uitwisseling tussen mens en paard.

Tijdens grondwerk en rijden met een gastruiter legt Floor de deelnemers uit hoe de onderlinge uitwisseling van energie tussen mens en paard plaatsvindt . Deelnemers hoeven geen eigen paard mee te nemen. Iedereen is welkom: het is zowel voor de recreatieve ruiter, de wedstrijdruiter als de therapeut. Indien u meer informatie wenst, kunt u het contactformulier op: www.floor4Q.be invullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>